Det må du ikke!

Pige eller dreng?

I går skulle vi til misdannelses scanning og jeg var ved at gå ud af mit gode skin for, at se om Peanut var sund og rask! Jeg har aldrig været i tvivl om jeg gerne ville kende kønnet på vores barn, og vi blev enige om med det samme, at selvfølgelig skulle vi vide om vi ventede en lille pige eller dreng.

Mange har spurgt, om hvad jeg troede vi ville få og for at være helt ærligt er det jo åndssvagt at gå og gætte, for der er 50/50 chance for, om det bliver en pige eller dreng. Og lige meget hvad ville vi jo blive lykkelige, bare vores barn var sundt og rask.

Jeg har også overvejet flere gange om vi skulle bestille tid på en privat klinik og få kønnet at vide med det samme, men jeg har hele tiden været bange for at få dårlige nyheder til misdannelses scanningen og jeg havde brug for at vide, at vi også ville få en god nyhed: nemlig hvilket køn vores lille guldklump var.

Da hun gik i gang med at scanne, gik der ikke mere end to sekunder før hun udbrød, ’ja vi kan i hvert fald ikke komme udenom kønnet!’ og VI SKAL HAVE EN SUND OG RASK LILLE DRENG!! Han lå ligeså fint og strittede med alt han havde 😀

Jeg havde inderst inde håbet på, at vi ville få en dreng. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, måske fordi at jeg har beundret Jesper og hans brors forhold så meget. De har altid været som bedste venner, boet sammen i lejlighed og haft den samme omgangskreds og på en eller anden måde gad jeg godt at mit barn kunne få det sådan med en søskende en dag. Ikke fordi at to piger ikke kan have det! Men nu hvor jeg selv er vokset op med en søster, så ved jeg hvor meget fnidder der kan være, hvor drenge giver hinanden en lammer og så er de videre.

Jeg ved godt at man ikke kan generalisere på den måde og fordi vi skal have en dreng, er det jo heller ikke ensbetydende med at tingene bliver sådan, men det var bare sådan jeg havde det. Dermed ikke sagt, at jeg ikke var blevet overdrevet lykkelig hvis vi skulle have en pige. Jeg er glad lige meget hvad, så længe mit barn er sund og rask!

Men nu ved du det, vi skal have en dreng og vi er så glade! Nu begynder det endelig at føles lidt mere virkeligt og jeg kan begynde at prøve på og nyde min graviditet noget mere. Det hjælper også meget at jeg kan mærke ham sparke og mosle rundt derinde hele tiden, det giver en surrealistisk følelse, men samtidig den vildeste lykke.

Vi kan ikke vente med at møde dig, vi vil give dig det bedste liv <3

Næste issue kommer i hvad pokker vi skal kalde ham. Vi har snakket en del om navne, men Jesper og jeg kan ikke rigtigt finde et fælles navn vi begge kan lide. Har du ideer til drenge navne, så skriv en kommentar så vi kan blive inspireret!

2 kommentarer

  • Hvor dejligt – tillykke med opdagelsen af den lille herre 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

    Jeg har en Sylvester, så det er klart at jeg synes det er det dejligste drengenavn i verden😉 Men ellers så er jeg vild med Sejer, Bille, Pilou, Ditlev og i den duer 😊

    Men stort tillykke med lillefyren🎈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det må du ikke!