At miste ...

VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!! <3

Kan slet ikke forstå at vi skal være mor og far til et lille vidunder om 5,5 måned. Glæder mig allerede til at møde den lille!

 

Vi har holdt på en lille hemmelighed og som du måske allerede har set på min profil, så er det at VI SKAL HAVE ET BARN!!! <3

Det føles stadig helt surrealistisk og tror ikke helt vi har forstået det hundrede procent endnu. Det er sikkert først når maven begynder at vokse rigtigt og at man kan mærke den lille sparke rundt inde i maven, at det går rigtigt op for en.

Vi er så glade og glæder os allerede til at møde den lille om nogle måneder. Jeg vil holde jer opdateret undervejs omkring hvordan jeg har haft det, hvordan vi fortalte vores nærmeste det, om det er en pige eller en dreng og alt det du har lyst til at vide.

Det har været så svært for mig at være aktiv på sociale medier på det sidste og lade som om at alting var som det plejede, når vi i virkeligheden oplevede det vildeste nogensinde.

På den ene side har det været rart at have denne lille hemmelighed blot Jesper, jeg og vores nærmeste, men på samme tid har jeg haft lyst til at råbe det højt til jer alle sammen flere gange!

Jeg har stadig ikke helt forstået det, men er på samme tidspunkt så ufattelig glad og jeg håber meget at du har lyst til at følge vores rejse herfra.

 

Masser af kærlighed herfra <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At miste ...