Spørg løs

Træningstøj og størrelser

Reklame: @reeboknordics

I forbindelse med at Reebok har lanceret deres nye og revolutionerende sports bh, tænkte jeg at det ville være oplagt at vise jer mine farvorit items til træning, så i også har mulighed for at få fingrene i det!

  1. Reebok Puremove sports bh er til dags dato deres bedste bh til både store og små bryster! Selve bh’en er lavet i et enkelt design og fremstillet med motion sense teknologi, hvilket er et særligt materiale som reagerer på dine bevægelser for optimal kontrol og støtte. Der er også en behagelig elastikkant under barmen som gør, at os med stor barm også får en bh som lukker godt til under brystet og giver en perfekt pasform. Du kan købe bh’en her .
  1. Lux high-rise tights, Reebok –jeg knuselsker tights med høj talje og det er stort set det eneste jeg træner i. Jeg kan godt lide tights som går op omkring navlen, da jeg har erfaret at de glider ned under træningen hvis jeg har dem siddende længere nede. Du kan shoppe tights her .
  2. Activchill tank, Reebok – den bedste træningstop som kan fås i flere forskellige farver! Den er lavet i et meget let materiale og så synes jeg bare at den sidder super pænt på kroppen. Kan fås her .
  3. Workout ready supremium 2.0 tank, Reebok – dette er også en super fed top, som kan fås i en masse forskellige farver. Pasformen er lidt loose fit hvilket jeg er stor fan af i min træning. Toppen kan købes her.
  4. Dance strappy bra, Reebok er en bh som både ser vanvittig godt ud på og som støtter godt. Jeg eeeelsker designet af bh’en og synes også den passer super godt sammen med activchill tanken, hvor bh’en også vil kunne, hvis man ikke er til at træne i bar overkrop. Kan købes her .
  5. Crop tank, Reebok er som sagt en crop top som har høj hals, hvilket jeg er kæmpe fan af, da jeg ofte føler at jeg skal have for meget fokus på mine bryster under træning hvis jeg har en mere nedringet top på. Det er en semi gennemsigtig top, men det synes blot giver den lidt ekstra kant! Du kan shoppes toppen her .
  6. Lux tights- stratified stripes, Reebok er tights meget lignende de sorte high-rise tights og så elsker jeg bare mønsteret på dem! De kan fås i tre forskellige farver og så sidder de bare super godt omkring mave og numse, synes jeg. Du kan få dem her .
  7. Reebok crossfit nano 8 flexweave er den ultimative trænings- & crossfit sko! Den kan fås i alverdens farver og så er det bare en sko som er god til al form for træning. Jeg er blevet sindssygt glad for at squatte i disse sko. Hertil er det bare en sko, som ikke er magen til nogen anden – den er meget mere all around og kan bruges til både tunge squat, klatre i reb til crossfit osv. Kan findes her .
  8. Speed tr flexweave, Reebok er lavet i et super let og luftigt materiale som er ideel til almindelig træning, cardio, hold træning osv. Kan købes her .

Angående Reebok’s størrelser synes jeg, at de er lidt anderledes i forhold til andre tøjmærker. I stort set alle størrelser er jeg gået en størrelse ned i Reeboks tøj – dette gælder også deres sko, som jeg også bruger en størrelse mindre end normalt. Hvis du på nogen måde er i tvivl om størrelsen, så prøv at tage dine mål, og brug deres størrelsesguide.

Jeg bruger følgende størrelser i Reebok:

T-shirts & tanktops: Medium (nogle gange small, hvis det er meget loose fit)

BH: Medium

Tights: Small

Sko: 39

Jeg håber at det har givet lidt opklaring til jer som har spurgt meget ind til mit træningstøj, størrelser osv.

Ha’ en fantastisk weekend superstars!

/Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørg løs