WEEKEND WORKOUT!

Vil du se min krop?

Der er mange af jer dejlige følgere som kommer med de sødeste kommentarer hver gang jeg ligger billeder op. Det varmer og gør mig så sindssygt glad, at du altid er der til at heppe med, for det er det som jeg synes er så fedt ved Instagram. Det jeg synes er knap så fedt er, at det ikke er alle som tænker over at ud af det ene billede som man ligger op, er der måske taget 50-100 billeder forinden, bare for at ramme det billede. Man står altid fra sin bedste side eller i akavede poses for at få det bedste billede, men vi er jo alle bare mennesker, og min krop er ligeså normal og smuk som din er. Det er lige netop dét som motiverer mig til at lave dette oplæg, for selvom jeg elsker at dele ud af min træning, hverdag osv. Så synes jeg også at det er vigtigt, at du ved at jeg eller de andre influencers ikke er anderledes end dig på den anden side af skærmen. Vi har alle deller, appelsinhud osv. Og det er altså helt okay og normalt, selvom det ikke er det som der bliver vist mest af på Instagram.

Jeg elsker at sende en masse god energi ud via mine kanaler, og mit content vil hovedsageligt blive ved med at være de glade og træningsinspirerende billeder/videoer som jeg ligger op, men indimellem, synes jeg at det er vigtigt at vi alle lige får et virkeligheds tjek, det tror jeg er sundt for os alle sammen.

Sådan her ser jeg ud, ikke nogen vilde poses som fremhæver mine former eller lignende, det her er mig. Jeg er helt normal, topmave, appelsinhud osv. Vi har alle deller, nogen flere end andre og det er helt okay!

Der findes ingen regler i min hverdag. Ingen diæter, restriktioner eller for den sags skyld straffe. Jeg har altid en fornemmelse af hvor mange kalorier jeg har fået, men det gør ikke at jeg siger nej, hvis der for eksempel er kage (man siger sku da aldrig nej til kage! J).

Det jeg egentlig ville med dette indlæg var at sige, at selvom man træner meget eller ser sindssyg fit ud, så er det ikke ensbetydende med en helt flad mave, store runde balder og en lav fedtprocent. Jeg føler, at jeg har en sund og stærk krop, også selvom jeg har deller, appelsinhud mm.

Bliver du påvirket af de redigeret og nærmest perfekt billeder, som findes på instagram? Eller forventes det at man poster det ‘perfekte’ billede? Hvad kan du bedst lide?

Jeg håber meget at du vil dele din mening 🙂

10 kommentarer

 • Brian

  Ser Intet galt her, tværtimod 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Du ser sku sund og rask ud Louise 💐😉👍 der er mange der kunne lære lidt af din indstilling til tingene 💪 Ser godt ud 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Hej Louise 😊.

  Det HELT korte svar på om jeg bliver påvirket af de redigere og næste perfekte billeder på feks. Instagram er JA!.
  Jeg tror ikke at der findes nogle, hverken mænd eller kvinder, der ikke bliver påvirker i mere eller mindre grad af de “perfekte” billeder der bliver langt på sociale medier, der hvor det stikker af for mig er når mennesker bliver påvirket af det de ser i en sådan grad, at det bliver en besættelse for dem at nå målet enden træningsmæssigt eller via alverdens operationer.
  Jeg er sq blevet for gammel til at det stikker helt af oppe i mig hoved 😂, MEN jeg bliver også påvirket af det jeg ser og den energi DU feks. altid udstråler, og det kan inspirere mig til at få trænet og gå efter de mål jeg har for min krop, figur og udseende.

  Som jeg har skrevet tidligere til et af dine opslag, så ser vi alle med forskellige øjne, og det er vidt forskelligt hvad vi tænder på, syntes er flot og smuk….-heldigvis.
  I mine øjne er du det ultimative eksempel på hvor fantastisk en krop og figur kan se ud…..-muskler, former, mave, appelsinhud blandet sammen til noget der ser helt fantastisk ud….-du er jo “bare” en helt almindelig pige, der ser fuldstændig enestående ud uanset om dine billeder er redigeret på Instagram eller ej……-og jeg har intet problem med at skelne imellem de redigere og ikke redigere billeder 🤗.

  God aften herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • louiserutzou

   Tusind tak for din kommentar!
   Vi bliver nok alle påvirket på den ene eller anden måde af de sociale medier, og det der helt klart gør mig mest ked af det, er når nogen bruger billederne til at bekræfte eller sige til sig selv, at man er mindre værd fordi man ikke ligner dem, for det er man bestemt ikke!
   Er glad for at læse, at billeder mm. ikke kun påvirker dig negativt, men også kan motivere og inspirere.
   Endnu engang tusind tak for din besked og søde ord, det betyder meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Flot flot flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg syntes din krop er SÅ sexet 🙋 for god ordens skyd vil jeg lige sige jeg er Lykkelig gift med min mand 😉 men syntes virkelig du oser af sundhed, indre glød, power og ligevægt i livet og det gør at jeg syntes du er SÅ inspirerende at følge 🎉🙋👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • louiserutzou

   Tak tak tak for de søde ord Sisse. Jeg bliver så glad for dine ord, og synes det er så dejligt at vi kvinder kan heppe på hinanden!
   Sender en masse kærlighed din vej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Du en meget modig Qvinde… Elsker at følge dine træningsvideoer og opslag generelt..
  KÆMPE inspiration.. 🙏 Tak for dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • louiserutzou

   Tusind tak sødeste Carina. Det betyder meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND WORKOUT!