Mit forhold til træning

Ingen vej tilbage nu

For mere end tre år siden fandt Jesper og jeg sammen og for lidt over et år siden, blev vi enige om at vi gerne ville købe hus.

Da vi startede med at søge efter huse var vi mest ude og se på nyere byggerier, hvor der ikke skulle laves det store, men hver gang var der enten noget som manglede og ellers ville vi gerne lave noget om og når/hvis du står med et hus som koster tæt på 2 millioner i Vordingborg området, så er der ikke meget råderum du har til at skulle renovere for. Derfor begyndte vi at søge lidt bredere og efter ældre huse, men når vi fandt et hus som vi kunne se potentialet i, så var beliggenheden aldrig helt som vi ønskede.

Jeg begyndte så småt at give op, og synes der var så langt fra det der var til salg og så til det vi rent faktiske søgte. Jeg begyndte at affinde mig med at vi måske bare skulle være tilfredse med at leje for nu.

Så fandt vi et hus med det perfekte beliggenhed, men som mildest talt manglede en kærlig hånd (læs: meget). Vi blev enige om at byde på huset og da vi var de eneste interesseret, lå vores første bud langt under salgsprisen.

Fra den ene dag til den anden ringede ejendomsmægleren os op og fortalte at der var et andet par interesseret som havde budt og ville komme ind samme dag og underskrive købsaftale. Dette betød at hvis vi ønskede at nå og ligge bud inden sælger skrev under, skulle vi ligge vores endelige bud og underskrive købsaftale efterfølgende dag. Da vi var skrækslagende for at miste ’vores’ hus, valgte vi at byde salgsprisen og blev informeret om at sælger ville komme ind dagen efter og underskrive en af købsaftalerne.

Det var det værste og mest nervepirrende døgn i mit liv! Jeg gik konstant og kiggede på min telefon og ventede på at ejendomsmægleren ville ringe.

Onsdag den 29. august ved middagstid ringede ejendomsmægleren med den bedste nyhed! VI VAR OFFICIELT HUSEJERE!

Vi skal overtage huset den 1. november og går i gang med en kæmpe ombygning + vi skal bo der samtidig. Det bliver nok det hårdeste år og den ultimative prøvelse for parforholdet (læs: ti gange værre end Ikea testen!) men jeg ved at vi kommer igennem det endnu stærkere og så oveni købet med vores drømmehus.

Hertil ville jeg spørge om I har lyst til at høre mere og følge med i vores renoveringsprojekt (tips&tricks, ideer til boligindretning osv.) eller om jeg skal holde blog + instagram til det normale?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forhold til træning