Hvordan ændrer jeg synet på min krop?

Jeans til din fordel og bagdel

| Reklame FitJeans |

Jeg har fået mange henvendelser efter mit sidste post angående mine jeans.

Mange har spurgt ind til pasform, størrelse osv. og jeg tænkte derfor at det ville være bedst at samle alt info her, så du forhåbentlig også kan finde et par jeans som sidder lige i skabet.

Jeg har aldrig været så god til at gå med jeans, da jeg meget sjældent har kunne passe nogen. Enten er mine lår eller numse for stor eller min talje for smal.

Det kan godt være, at jeg har fået mine jeans sponsoreret, men jeg ville ALDRIG anbefale dig noget, som jeg ikke kan stå hundrede procent indenfor, og det kan jeg virkelig med dem her!

Derfor håber jeg, at det kan hjælpe dig som måske også har lidt større lår eller numse end ‘normalen’ da dette helt klart er BUKSERNE. Dermed ikke sagt at det kun er for kvinder eller mænd med mange former, men det er ideelt til os fordi der er en masse stretch i, og jeg kan endda gå i en dyb squat imens jeg har dem på.

Nå nu til størrelserne, pasform mm. Som du allerede har læst så passer de stort set alle, fordi der er så meget stretch i. Det skal dog siges at lige når du modtager bukserne og skal have dem på første gang, kan de godt føles stramme, men når du har fået dem på, så prøv at lave en form for squat i dem, efter det så synes jeg de var sååå lækre.

Mine yndlings er helt klart modellerne med høj talje, men det er meget individuelt fra person til person, så find det som passer bedst til dig.

Til sidst er der størrelserne. Første gang modtog jeg en størrelse medium, da dette er den størrelse jeg oftest bruger i underdel. Det skulle bare ikke ske, som i overhovedet ikke! Jeg kunne ikke engang få dem op over lårene! Så modtog jeg et par i large, og da jeg skulle prøve dem første gang, tænkte jeg ‘åh nej ikke endnu et par som jeg ikke kan passe!’ men efter jeg fik dem på og gik lidt i dem, så sad de helt perfekt! Så jeg ville nok anbefale at hvis du ligger lige mellem to størrelser, så tag den største størrelse.

Jeg har taget mine mål ved hofte og booty, så du måske ud fra dette kan skabe dig et bedre overblik over hvilken størrelse du har brug for.

Hofte: 69 cm

Booty: 106 cm

 

Du kan kun købe bukserne et sted og det er her. De har hurtig levering!

 

Jeg håber meget at dette post har kunne hjælpe dig, til at finde dine drømme jeans 🙂

 

Kæmpe krammer

Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ændrer jeg synet på min krop?