Vil du se min krop?

Online bootcamp

Kender du det der med, at vi ved indgangen til et nyt år, laver en deal med os selv om, at dette er året hvor der skal ske en ændring? Et ønske om en sundere livsstil eller mere træning.

I stedet for at lave nytårsforsæt som er fuldstændig urealistisk og aldrig rigtigt bliver til noget, så handler det om at ændre på nogle vaner og små ting i hverdagen, uden at ændre på alt for mange ting på en gang. Hvis du ændrer for mange vaner på én gang, falder man ofte tilbage i det gamle spor, når det hele bliver for uoverskueligt.

Derfor tilbyder jeg nu 12 ugers online programmer hvor du kan få skræddersyet kost- og træningsprogram som passer til dig og dine behov. Du har derfor stadig mulighed for, at få integreret de ting du godt kan lide at spise  i hverdagen, og stadig tabe dig. Herudover laver jeg effektive og optimeret træningsprogrammer, så din træning ikke består af tusind forskellige øvelser, som i længden er for uoverskueligt at skulle igennem.

Jeg vil fokusere på, at du får mest muligt ud af den tid du bruger på træning, om det er 1 gang eller helt op til 6 gange om ugen, kan vi sammen skabe gode resultater. Det kan foreksempel være, at du på nuværende tidspunkt træner 5 gange om ugen, men ved at optimere din træning ville kunne træne 2-3 gange om ugen, og stadig få ligeså gode resultater.

I min 12 ugers online bootcamp vil du få følgende:

  • Skræddersyet kostplan
  • Effektiv og optimeret træningsprogram
  • Mulighed for daglig sparring
  • Hjælp til teknik i øvelserne via sparring
  • Ugentlige udfordringer
  • Adgang til teknik videoer til øvelser i træningsprogrammet 

Planerne kan du fortsat bruge efter forløbet, og vil egne sig godt til at køre videre med for fortsat at udvikle dig.

Prisen for mit 12 ugers online bootcamp forløb er kun 1.195 ,- !!

Jeg har åbnet op for maks. 10 pladser til min bootcamp og kører efter først til mølle princippet.

 

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at benytte dig af tilbuddet så skriv enten til mig på louiserutzou@hotmail.com eller i en privat besked på instagram (@louiserutzou).

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Kæmpe krammer

Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du se min krop?